Aktuellt just nu


Tack TEKAB!

Vi vill skicka ett stort TACK till TEKAB, teknikkonsulterna i Sundsvall AB! De har valt att ge en gåva på 10.000 kronor för att hjälpa de barn som befinner sig i livets svåraste stunder. Vad hade vi gjort utan hjältar som er? Återigen, TACK!

På bilden har vi Christian från TEKAB och Mats Nygren som är med i team Brandhjärtan! 

https://www.tekab.nu/Vi vann pris!

Det kändes overkligt att vakna upp efter gårdagens brandkårsgala här i Sundsvall. Brandhjärtan vann nämligen pris för årets prestation! Vi är så oändligt tacksamma och glada! Det kommer nog ta nån dag innan vi verkligen kan förstå det.
TACK för att ni tror på oss och tack till de som har lagt så mycket tid för att göra galan möjlig!

25/11 2018


Nu finns vi med i Aftonbladet!

Om du är nyfiken på hur det kom sig att vi startade en stiftelse och hur vårt arbete hittills har gått så kan du kika in och läsa om oss via länken.


Spring för livet med Brandhjärtan

Den 9 augusti gick Brandhjärtans premiärlopp av stapeln.

Brandhjärtans "spring för livet" är ett springlopp för att samla in bidrag för de barn och ungdomar som behöver stöd.

Evenemanget hölls i Vilhelmina och både barn och vuxna hade möjligheten att delta i välgörenhetsloppet. Alla tävlande som swishade in ett 

bidrag var med i utlottningen av fina priser på plats där Olle Waller, känd från tv programmet Fråga Olle var prisutdelare.

Vi vill tacka alla fantastiska sponsorer och alla er andra som har hjälpt oss! Ett varmt tack för ert fina engagemang!

Stenmans Kafé och Kök
Lilla Fröken Blomster
Sportringen Vilhelmina
Vilhelmina Folkets Hus
ELON Lövliden Elmontage
Granngården Vilhelmina

Varuhuset ICA Tallen
Circle K Sverige (Vilhelmina)
Body Center i Vilhelmina
Borgagården
Östersunds FK
Coop Vilhelmina
PK’s Speceri och Fritid AB
Vilhelmina Församling

Stort tack till Olle Waller, Vilhelmina Räddningstjänst och Vilhelmina Turistbyrå!

Ni är hjältar och har gjort det här möjligt!Ilona gärstar P4 Jämtland

Lyssna på när Ilona pratar om hur det gick till att starta stiftelsen och varför vi tror att den psykiska ohälsan växer.


Brandhjärtan i Sundsvalls tidning


Alexander Westman obotliga hjärntumör

Du har väl inte missat artikeln om den elvaåriga Alexander Westman och den gripande historien om hans obotliga hjärntumör. Alexander har skrivit ihop en ”bucketlist” som han vill göra med sin familj.

Brandhjärtans insamlingsstiftelse läste om Alexander och tyckte att det var modigt att han berättade för alla om hans kamp mot sjukdomen men också Alexanders önskan om att hinna göra saker med hans familj. Självklart ska han få göra sina äventyr med familjen. Två av Alexanders resmål är i Östersund. Därför var det självklart för oss på Brandhjärtan att försöka uppfylla någon av resmålen. Vi sökte upp Jamtli som är ett museum med utställningar samt friluftsmuseum med historiska hus och gårdar. Jamtli kontaktades och de blev glada för att vi kom med förslaget och öppnade upp armarna för hans familj.

Förste antikvarien på Jamtli skriver i en kommentar till oss på Brandhjärtan: ”Vi hoppas att Alexanders besök ska bli så bra som han hoppas och önskar familjen allt gott i deras svåra situation!"

Redan nu vill vi rikta ett stort tack till Jamtli och samtidigt önskar vi dig Alexander med din familj att ni kommer ha en jättebra dag när ni besöker Östersund och Jamtli.