Om stiftelsen

Stiftelsen bildades med hjälp av kollegor från räddningstjänsten och från stöttande vänner och familj. Syftet med stiftelsen är att ge hopp och glädje i form av upplevelser och aktiviteter för att hjälpa barn igenom svårigheter. Barn och ungdomar från hela Sverige är välkomna att ansöka. 

När stiftelsen fått in en ansökan tar vi reda på vad vi kan bidra med för att stötta familjen. Vår vilja är att barnet i behov av stöd ska få en första kontakt med en brandman som hjälp i rätt riktning i livet. Vi vill ge ljusglimtar i det tuffa! Bidraget kan endast tilldelas en person under ett tillfälle.
Organisation

Brandhjärtan består av en styrelse som alla jobbar inom räddningstjänsten. Vi arbetar frivilligt med detta projekt utanför arbetstid. Ekonomin förvaltas av en revisor som assisterar stiftelsen.
Finansieringen sker med hjälp av frivilliga bidrag. Vi startar det samarbete som behövs för att hjälpen ska nå fram.
Styrelsen

 Ilona Lindkvist bor på Frösön men är född i Vilhelmina och har jobbat som heltidsbrandman i Medelpad sedan 2016. Fotboll är ett stort intresse och hon har varit aktiv inom ungdomsfotbollen som tränare och ungdomsansvarig i fotbollsstyrelsen.